Jocurile outdoor INVICTUS - editia I, SIBIU 2018


Studentii AFT au participat, in data de 11 Mai 2018, la Jocurile Outdoor INVICTUS, din postura de parteneri si voluntari pentru cea mai neastamparata cursa cu obstacole dintr-o urbe molcoma din Ardeal. Peste 200 de copii din 12 gradinite si scoli din Sibiu s-au impartit in bufnite curajoase si delfini, faimosi si razboinici, rosii si albastri, pentru un traseu de poveste, provocator si educativ.

A fost inca un proiect de succes al Asociatiei Voluntarilor INVICTUS, care impreuna cu Gradinita cu program prelungit Nr.22 din Sibiu, au adunat in jurul lor AFT, Inspectoratul judetean de politie Sibiu, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Sibiu, Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Sibiu si Clubul sportiv comunitar Sibiu, precum si alti parteneri si sponsori, cu totii entuziasti pentru jocuri de copii in aer liber, in spirit de invingatori, in spirit INVICTUS.

Felicitari organizatorilor! Multumim pentru implicare studentilor Crina COTOARA, Andrei BESLEAGA, Gabriela VOICAN, Silviu NOAPTES, Olguta BODNAR, Ionut CUCOS, Ioan IVANCIUC precum si preotului Florin PAVEL.

Semper una!


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.