Domnul prof.univ.dr. Sorin-Mihai CIMPEANU, D.H.C. al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu"


Senatul Universitar al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" a conferit, vineri, 12 ianuarie, cel mai inalt titlu onorific al universitatii, cel de Doctor Honoris Causa, domnului prof.univ.dr. Sorin-Mihai CIMPEANU, rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

Decizia Facultatii de Management Militar de a propune Consiliului de Administratie, respectiv Senatului universitar al Academiei Fortelor Terestre, acordarea acestui titlu domnului prof.univ.dr. Sorin-Mihai CIMPEANU s-a fundamentat pe contributia domniei sale la promovarea si dezvoltarea domeniului agronomiei in general, si al domeniului horticulturii in special, pentru sustinerea prin activitati de cercetare stiintifica a unor proiecte inovative si pentru recunoasterea adusa de diferite institutii, asociatii si agentii de invatamant si cercetare stiintifica.

De asemenea, acest titlu este o recunoastere a meritelor domniei sale in promovarea si sustinerea unei imagini favorabile a institutiei noastre in mediul academic national si international.


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.