Trecerea in nefiinta a domnului academician Ionel Valentin Vlad


Membrii Academiei Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” au primit cu profunda tristete, vestea trecerii in nefiinta a domnului academician Ionel Valentin Vlad, presedintele Academiei Romane, a carui disparitie a lasat un mare gol in comunitatea stiintifica romaneasca.

Domnul academician a fost cu adevarat dedicat meseriei, a deschis drumuri, a indrumat si sustinut proiecte, cariere si vieti, cu devotament si responsabilitate, iar in calitate de ”presedinte al Academiei Romane, timp de 3 ani si 8 luni, si-a dorit ca cel mai inalt for cultural si stiintific al Romaniei, sa ramana intotdeauna un bun sfatuitor si sa aduca speranta oamenilor”.

Pentru toate acestea, si pentru sprijinul acordat membrilor comunitatii noastre in promovarea Academiei Fortelor Terestre ”Nicolae Balcescu” in mediul universitar romanesc, Senatul universitar al institutiei noastre a decis ca incepand cu anul 2017 sa-i acorde domnului academician, cel mai inalt titlu onorific, acela de Doctor Honoris Causa.

Transmitem sincere condoleante familiei greu incercate!© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.