La final de cariera

Sfarsitul lunii august a anului 2017 a marcat in viata domnilor col. Stelian Popescu, col. Marius Popenta, doamnei col. Elena Floristeanu, domnilor col. Paul Bechet, col. Florin Popa, lt.col. Florin-Vasile Ilie, lt.col Flavius-Alexandru Iacob, lt.col. Sorin Pletosu, lt.col.Ovidiu-Mirel Simuleac, doamnei plt.adj.pr. Brindusa-Florina Dumitru si domnilor plt.adj.pr. Dumitru-Cristian-Popescu, plt.adj. Claudiu Vulcu si Mm. pr. Ion Neata momentul inchiderii unui capitol si deschiderea unuia nou, prin trecerea in rezerva.

Ceremonia dedicata acestor evenimente s-a desfasurat, marti, 5 septembrie, in aula academiei, in prezenta intregului personal, iar cu acest prilej domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan le-a inmanat diplome de merit si plachete in semn de recunostinta pentru modul in care si-au desfasurat activitatea in institutia noastra.

La final de cariera, cuvintele sunt prea putine pentru a sintetiza viata si activitatea colegilor nostri alaturi de care am impartasit greutati si bucurii. Le uram ca urmatoarea etapa din viata sa le aduca multa sanatate si satisfactii, pentru a se bucura de prezenta celor dragi!

Semper Una!

Album foto
Foto: Elena Andrei

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.