"The Knowledge-Based Organization", la cea de-a XXIII-a editie

Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” a gazduit, in perioada 15-17 iunie, cea de-a XXIII-a Conferinta Stiintifica Internationala "The Knowledge - Based Organization" (KBO) 2017, realizata sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.

In cadrul celor sase sectiuni ale conferintei s-au inscris 276 de autori din institutii de invatamant superior si centre de cercetare din Romania, Bulgaria, Cehia, Estonia, Grecia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Serbia si SUA care au elaborat, in total, un numar de 186 de lucrari.

La sfarsitul ceremoniei de deschidere a conferintei, in urma deciziei Senatului Universitar al AFT, a fost conferit titlul de "Senator de Onoare" unor personalitati marcante care au contribuit la cresterea prestigiului institutiei noastre. Cele sase titluri au fost inmanate domnilor gl.mr Grudi Ivanov Angelov, rectorul Colegiului de Aparare si Stat Major "G.S.Rakovsky" Sofia, gl.bg. Plamen Bogdanov, rectorul Universitatii Nationale Militare "Vasil Levski", din Veliko Tarnovo, prof.univ.dr Gheorghe Bichicean, de la Universitatea Romano-Germana din Sibiu, prof.univ.dr. Octavian-Ioan Bogdan, fost profesor la Academia Fortelor Terestre, prof.univ.dr Constantin Oprean, de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu si prof.univ.emerit.dr.ing. Vasile Nastasescu.

KBO ofera oportunitatea pentru cadre didactice, specialisti, cercetatori si practicieni sa se intalneasca, sa disemineze cunostinte si rezultate ale activitatii de cercetare stiintifica, sa faca schimb de idei cu privire la o gama larga de subiecte care se inscriu in tematica organizatiei bazate pe cunoastere.

Album foto
Foto: Petrica MAXIM

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.