Domnul prof.univ.dr.ing Dorel Banabic, D.H.C. al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu"


Senatul Universitar al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", a conferit, vineri, 9 iunie, cel mai inalt titlu onorific al universitatii, cel de Doctor Honoris Causa, domnului academician prof.univ.dr.ing. Dorel Banabic, presedinte al Sectiei de Stiinte Tehnice a Academiei Romane.

Decizia Facultatii de Management Militar de a propune Consiliului de Administratie, respectiv Senatului universitar al Academiei Fortelor Terestre, acordarea acestui titlu domnului prof.univ.dr.ing Dorel Banabic s-a fundamentat pe contributia domniei sale la promovarea si dezvoltarea unui domeniu tehnic important pentru productia de materiale metalice necesare industriei constructoare de masini, pentru sustinerea prin activitati de cercetare stiintifica a unor proiecte inovative si pentru recunoasterea adusa de diferite institutii si agentii de invatamant si cercetare stiintifica nationale si internationale.

Acest titlu este o confirmare a importantei activitatii domniei sale in promovarea si sustinerea unei imagini favorabile a institutiei noastre in mediul academic national si international.


Album foto
Foto: Petrica Maxim

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.