La final de cariera


Sfarsitul lunii mai a anului 2017 a insemnat pentru col. Valentin Pirvut, lt.col. Sandel-Florin Cimpueriu, lt.col. Nicolae Capatana si doamna Sanda Elena Muntean inchiderea unui capitol din viata si deschiderea unuia nou, prin trecerea in rezerva sau incetarea activitatii.

Ceremoniile dedicate acestor evenimente s-au desfasurat pe platoul academiei, in prezenta intregului personal, iar cu acest prilej domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan le-a inmanat diplome de merit si plachete in semn de recunostinta pentru modul in care si-au desfasurat activitatea in institutia noastra.

Totodata, s-a dat citire si ordinelor prin care domnii lt.col. Sandel-Florin Cimpueriu si lt.col Nicolae Capatana au fost avansati la gradul de colonel, odata cu trecerea in rezerva. Iar domnului col. Valentin Parvut i-a fost inmanata cu aceasta ocazie Emblema de Merit in Serviciul Armatei Romaniei, cls. a-I-a.

La final de cariera, cuvintele sunt prea putine pentru a sintetiza viata si activitatea colegilor nostri alaturi de care am impartasit greutati si bucurii. Ne dorim ca in viitor sa ii gasim sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.

Semper Una!


Album foto
Foto: Petrica Maxim

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.